Giuseppe Grezzi ha signat l’adhesió de València a la Xarxa de Ciutats que Caminen, una associació internacional que impulsa la millora de la salut dels i de les vianants a través d’iniciatives per a millorar l’accessibilitat, la seguretat viària i el medi ambient, una mesura que complix amb l’estratègia del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de València.

Esta xarxa també promou els desplaçaments a peu i una planificació urbana adequada per a fomentar-los, i que posa especial interés en els desplaçaments que es realitzen cap al treball o les escoles.

Amb l’adhesió València signa la Carta Internacional del Caminar (Walk XXI), on es reconeixen els beneficis de caminar i alguns drets universals com poder caminar de forma segura i gaudir d’una alta qualitat dels espais públics.

A més, el document suposa un compromís amb la reducció de barreres físiques que limiten l’activitat de caminar i el desenvolupament d’estratègies per a reduir els riscos d’atropellament.

D’altra banda, pertànyer a esta xarxa, també possibilitarà l’acollida a València de cimeres, congressos, conferències i fòrums de mobilitat de nivell estatal, europeu i internacional.