Beatriz Simón, regidora d’innovació, ha justificat la decisió en referència a la Llei de Protecció de Dades

Al  2011 el Grup Municipal Compromís va felicitar les festes a les treballadores i treballadors municipals, a través d’un enllaç temporal proporcionat  per la regidoria

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València, Joan Ribó, ha exigit explicacions a l’equip de govern per impedir a Compromís felicitar les festes a tots els treballadors municipals, tal com havia fet a l’any 2011. La regidora d’innovació Beatriz Simón ha justificat esta decisió referint-se a la Llei de Protecció de Dades, quan als últims anys des de la regidoria havien proporcionat un enllaç temporal per a remetre la felicitació a tots els treballadors i treballadores.

Joan Ribó ha declarat:”No entenem com des de l’equip de Barberà ens impedeixen felicitar les festes als professionals del consistori, quan al 2011 ho varem fer amb total normalitat.  La Llei de Protecció de dades és una excusa, ja que amb una llista de correu protegida, com ens van proporcionar al 2011, la privacitat està garantida.”

La tarja de felicitació de Compromís anava acompanyada d’una carta adreçada a tots els treballadors municipals, en la que Joan Ribó els agraïa la seua col·laboració i professionalitat. A més els recordava que l’any 2015 es celebrarien eleccions municipals que podien suposar un canvi de fer les coses a l’ajuntament.

Joan Ribó, ha conclòs:”Pareix que la proximitat de les eleccions i les ànsies de canvi de la ciutadania han provocat que l’equip de govern ens impedisquen a Compromís felicitar les festes als professionals que treballen al consistori”.