Pilar Soriano, regidora de Compromís, presentarà una moció a la pròxima comissió de medi ambient després de la tala d’arbres a esta plaça

Recentment s’ha procedit a la tala d’arbres a la plaça de Sant Sebastià, al barri del Botànic. La tala d’arbres a la nostra ciutat ve sent habitual, per diversos motius, però el més greu és que en moltes ocasions no es replanten els arbres que es talen. L’any passat no va actuar la brigada de plantació d’arbres, com venia fent des de fa anys.

 

Els arbres talats eren de gran envergadura, aparentment xops, ja que a la mateixa plaça encara queda algun exemplar en peu. La plaça ha quedat pràcticament sense coberta arbòria i ha quedat un espai molt dur des del punt de vista urbanístic. La plaça de fet, té dotze escocells per a arbres però a només cinc arbres segueixen en peu. És a dir queden set llocs preparats per a plantar que ara mateix estan buits.

 

Pilar Soriano, regidora de Compromís, ha declarat: “Les retallades del govern del PP han portat a l’abandonament, entre altres, del servei de la plantació d’arbres. La presència d’arbres a les nostres places i carrers és fonamental per a tindre una coberta arbòria, i que els veïns poden gaudir dels espais urbans els dies calorosos de l’estiu”.