La regidora de Compromís, Pilar Soriano, s’ha mostrat molt contundent en la crítica a la regidora de l’Ajuntament de València, i presidenta de la Junta de Russafa, per les seues males formes i poques ganes de treballar en aquest organisme de districte.

 

 

Compromís considera molt greus els fets ocorreguts en la Junta Municipal de Russafa, on la seua presidenta, la regidora Mº Irene Beneyto, ha decidit incomplir els acords als que havia arribat amb els veïns i els vocals de l’oposició, en una actitud totalment antidemocràtica i més pròxima a procediments caciquils que als que s’espera d’una regidora de l’Ajuntament de València.

 

Concretament, segons ha recordat el vocal de Compromís en la junta de Russafa, Vicent Puchades, l’acord era convocar les juntes l’últim dimarts de cada trimestre, de manera que els vocals de l’oposició podien preveure els terminis per a presentar les preguntes i mocions en els dies d’antelació corresponents.

 

No obstant, la junta s’ha convocat per al pròxim dia 9 de desembre, de manera que els vocals estan ja fora de termini per a poder presentar les seues preguntes. A més, s’ha convocat a les quatre de la vesprada premeditadament, per a dificultar l’assistència dels veïns, quan s’ha exigit constantment que es canvie l’hora a una més accessible.

 

Per este motiu, Compromís demana que es retire la convocatòria, que es convoque en temps i forma respectant els acords que es van prendre, i que dimitisca la presidente per boicotejar la junta i la participació ciutadana.