20130528_105527Castillo visita Natzaret i aposta per invertir en el barri: “Estem parlant, al remat, d’inversions irrisòries que afecten, no sols a la qualitat de vida dels veïns de Natzaret, sinó sobretot a la seua dignitat”

La regidora del Grup Municipal Compromís, Consol Castillo, ha visitat aquest matí els carrers del barri de Natzaret per compartir amb els veïns  les diverses preguntes que el Grup  Municipal ha fet al Ple de l’Ajuntament durant els mesos d’abril i maig, relatives a l’estat de les infraestructures en matèria de mobilitat, fent referència tant a l’estat dels carrers, carrils bici, voreres, accesos i estat dels parcs infantils .

Castillo ha aprofitat també per visitar l’exposició fotogràfica que ha organitzat l’AAVV sobre el mateix tema i per tractar els temes de desconexió entre la ciutat i Natzaret, desconexió que es remonta a unes polítiques que tenen més de vint anys i que han invisibilitzat una població que sobreviu a la ignoràcia de l’equip de govern.

La regidora de Compromís ha denunciat la barbaritat que suposa que, junt a una infraestructura supermilionària com la del circuit de F1, que sols s’ha fet servir 12 dies des del dia de la seua inauguració, convisca una ciutadania que té greus dificultats per accedir amb normalitat al centre de la ciutat. “Natzaret, barri on està l’estació final de la T2, una línia de metro , la finalització de la qual ni està ni se l’ espera”.

Castillo ha mostrat els seues dubtes que cap regidor o regidora del PP amb fill/es en edat de jugar als parcs infantils els dugueren a jugar als de Natzaret. “Potser els xiquets d’allí no es mereixen res millor per a l’equip de govern”, ha manifestat la regidora de Compromís, “però són ciutadans de primera com els de qualsevol altre barri de la ciutat”.

Compromís creu urgent connectar el barri amb la ciutat amb l’obertura al trànsit de vianants i ciclistes la passarel·la del cuc de la llum que sols s’obri els dies de la prova automobilística de la Fòrmula 1. “Estem parlant, al remat, d’inversions irrisòries que afecten, no sols a la qualitat de vida dels veïns de Natzaret, sinó sobretot a la seua dignitat”.