Ribó: “Totes les veus representades en l’Ajuntament tenen el dret a portar la Senyera. Per això, hem proposat dues alternatives a la Junta de Portaveus, per a què tots els regidors puguen portar la Senyera”

El portaveu del Grup Municipal Compromís, Joan Ribó, ha sol·licitat, aquest matí en la Junta de Portaveus, portar la Senyera en la processó cívica del 9 d’Octubre fins a la porta de la Catedral, o una vegada haja acabat la celebració religiosa de la catedral fins a l’acabament de la processó, i ha emplaçat fer l’alcaldessa de València a no circumscriure els portadors de la Senyera als regidors que vulguen accedir a dins de la Catedral, per a la celebració del Te Deum.

Joan Ribó creu que ja és el moment d’obrir la festa de la ciutat a totes les sensibilitats ciutadanes. “Totes les veus representades en l’Ajuntament tenen el dret a portar la Senyera. Per això, hem proposat dues alternatives a la Junta de Portaveus, per a què tots els regidors puguen portar la Senyera: o bé que es substituïsca el portador a l’hora d’entrar a la Catedral. O bé, que és nomenen dos portadors perquè un la porte des de l’Ajuntament fins la Catedral i l’altre des de la Catedral fins el final”.

Ribó ha manifestat que l’alcaldessa ha d’estar del costat de totes les sensibilitats ciutadanes i no sols al costat del nacionalcatolicisime, com habitualment ha acostumat a fer. “Per això, esperem que recapacite i que, a diferència de l’any passat, faça un pas endavant. En aquest sentit, des de Compromís hem demanat formalment, en la Junta de Portaveus, portar la Senyera fins la catedral i des de la catedral fins al final perquè volem participar de la festa de la ciutat, per entendre que els ciutadans que han dipositat la seua veu en Compromís té el mateix dret qualsevol altre ciutadà a que els seus representants puguen portar la Senyera”.