Castillo ha informat que el regidor de Coordinació Jurídica i Llicències, Félix Crespo, ha confirmat per escrit que el gimnàs compta amb la llicència d’activitat, però no així el vallat que s’havia fet servir per a l’enquitranat del terreny

La regidora del Grup Municipal Compromís, Consol Castillo, ha denunciat aquest matí el cúmul d’irregularitats que s’están produïnt en els terrenys que el gimnàs 24 hores de l’avinguda Pius XII està fent servir per a pàrquing. Castillo ha explicat que en el ple de maig, Compromís va presentar una bateria de preguntes per a averiguar si els tècnics de l’Ajuntament tenien constància de si l’enquitranat del pàrquing del gimnàs 24 hores està en terrenys que li són propis o invadeixen terrenys públics, i quines mesures tenia previstes prendre l’Ajuntament per a fer complir la legalitat davant la probable ocupació d’espai públic per part d’una societat mercantil.

La regidora de Compromís ha informat que Félix Crespo, regidor de Coordinació Jurídica i Llicències, va confirmar per escrit que el gimnàs compta amb la llicència d’activitat, però no així el vallat que s’havia fet servir per a l’enquitranat del terreny. Cal recordar que els propietaris del gimnàs van vallar els terrenys i van posar unes indicacions de “obras de asfaltado por la propiedad”. Els veïns de la zona tenen fundades sospites que, en el procés d’enquitranat del terreny per al pàrquing, no s’ha respectat la vorera ni tampoc el carril bici ‘multiús’. Per això, també preguntem a Crespo per la llicència d’activitat del pàrquing i per la data de la seua expedició.

Des de Compromís, ha assenyalat Castillo, hem tornat a presentar preguntes per saber quines mesures ha pres l’Ajuntament, més enllà de reconéixer que el tancat no tenia llicència d’activitat, per a revertir l’ús privat de la via pública com a parquing particular del gimnàs 24 hores.

També volem saber si s’ha procedit a la retirada de la videovigilància per càmeres en aquests terrenys, si l’existència de videocàmeres és legal, i si s’ha comunicat a l’aparcacotxes que l’activitat que està duent a terme no està respectant la legalitat. En definitiva, des de Compromís –ha assenyalat Castillo– ens alarma la falta de diligència de l’equip de govern en donar resposta i defensar la legalitat davant d’irregularitats com aquesta. “Sense anar més lluny, el gimnàs es promocionava en un destacat mitjà de comunicació de la ciutat, en data d’ahir, amb la frase següent: ‘Otro de los atractivos es la zona de parquing. Justo en la puerta los clientes de estes novedoso gimnásio pueden aparcar su coche’”.