Compromís per València vol denunciar l’actitud de l’Ajuntament de València respecte al sosteniment de la Casa Nostra, una residència per a discapacitats. L’Ajuntament de València duu més de vuit mesos tirant balons fora sobre el finançament del centre. En resposta a una pregunta de Compromís a la regidora Torrado, aquesta va manifestar que s’anava a saldar tot el deute quan en realitat l’Ajuntament ha abonat mitjançant un crèdit ICO les aportacions només fins abril de 2011 encara que el més greu és que no garanteix els futurs pagaments. Segons ens conten els mateixos familiars i treballadors, sembla que aquesta situació encara es deu també als enfrontaments entre la Conselleria de Justícia i Benestar Social i l’Ajuntament de València, dues institucions governades pel mateix partit.

En paraules de Consol Castillo “els familiars, usuaris i treballadors del centre, que han demostrat una professionalitat fora de tot dubte, sembla que en el proper any seran una vegada més víctimes de la insensibilitat del nostre ajuntament. Mentre el PP introdueix al projecte de pressupost un partida de tres milions d’euros per comprar cases al Cabanyal per enderrocar-les o 11 milions en el nou pont de fusta que ningú havia demanat, deixa en la més absoluta inseguretat a persones que per les seues característiques haurien de ser objectiu prioritari de la nostra corporació. Aquestes persones estan abocades a la més absoluta indefensió i desprotecció si l’ajuntament no posa fre a aquesta situació. Fem responsable a l’Alcaldessa Barberà d’aquesta greu situació“.

Des de Compromís anunciem finalment que esmenarem el pressupost, ara mateix en discussió a l’Ajuntament, per tal de dotar econòmicament a aquest Centre al 2012.