Castillo: “des de Compromís anem a fer un seguiment del tot el procés per tal que seguisca els criteris d’austeritat i, sobretot, que genere els llocs de treball que contempla una proposta d’este calat”

La regidora del Grup Municipal Compromís, Consol Castillo, s’ha abstingut en la proposta d’ampliació del Palau de Congressos de València, durant la reunió del Consorci de Gestió del Palau de Congressos que ha tingut lloc aquest migdia.

Segons Consol Castillo, “en la ciutat de València hi ha suficients contenidors, molts d’ells que cal posar-los en valor, per exemple la Fira de València, com per afrontar una ampliació com la que ens proposen. València és una ciutat que cada dia més capta turisme de congressos. A més, sabem que la gestió del Palau és eficaç, austera, autosuficient, però també som conscient que el moment actual no és el més indicat per a fer front a una  ampliació com la que ens proposen”.

La regidora del Compromís ha explicat que “s’hauria d’haver tingut en compte tot açò quan va entrar en funcionament fa 13 anys el Palau de Congressos. A més, tenim l’experiència de l’ampliació de la Fira de València, que no ha donat els fruïts que els defensors de la seua ampliació van defensar en el seu moment. Tot això ens ha portat a preguntar-se, no ja si és el millor dels moments, sino també si hi ha motius suficients per a afrontar l’ampliació”.

Siga com siga, “des de Compromís anem a fer un seguiment del tot el procés per tal que seguisca els criteris d’austeritat i, sobretot, que genere els llocs de treball que contempla una proposta d’este calat”.