El candidat a l’alcaldia, Joan Ribó, diu que l’equip de govern de Rita Barberà “s’està especialitzant en tirar diners per la finestra”

Compromís per València, a través del seu candidat a l’alcaldia, Joan Ribó, ha denunciat aquest matí el “malbaratament de recursos” que suposa “haver invertit durant cinc anys en les reformes de l’antic balneari de Natzaret per a ara derruir-lo i començar de nou les obres”, ha dit en al·lusió a la decisió de l’Ajuntament de tombar aquest simbòlic immoble del barri, que ha acollit durant un lustre una escola taller per rehabilitar-lo, però que finalment serà derruït per una errada en el disseny dels pilars i la cimentació.

“Per molt que ens vulguen convéncer que això no suposarà un sobrecost, alguna cosa no està funcionant. O el pressupost estava sobredimensionat o algú està faltant a la veritat de manera escandalosa. No cal ser economista que rehabilitar, derruir i construir de nou és una operació molt costosa per molt que es tracte d’amagar amb alguna operació financera i comptable”, va argumentar Ribó.

“Aquest balneari és una mostra més de la pèssima gestió dels escassos recursos econòmics de l’Ajuntament. L’equip de govern de Rita Barberà s’està convertint en un especialista en tirar diners per la finestra. Ho hem vist en el tema de la il·luminació, en les despeses del Pont de les Flors, en el Centre d’Interpretació de Velluters, en les obres de les grans vies, etcètera”, va afegir el candidat.

“I mentre, es demana austeritat als barris i a les associacions de veïns. Cal donar exemple d’una gestió rigorosa i austera abans de demanar austeritat als altres”, conclogué.